Slapen

Comfortabel slapen met Güven.

Een goede nachtrust is natuurlijk erg belangrijk om fit en vitaal te blijven. Wij hebben daar bij Güven een ruim assortiment aan boxsprings voor, die u voorzien van de gewenste comfort en nachtrust.

Wij verkopen niet alleen boxsprings, maar ook zeer comfortabele matrassen, bijpassende commodes en kledingkasten. Ook voor een complete kinderkamer bent u bij ons op het vertrouwde adres!

Wij geven veel om uw comfort. Daarom komen wij de door  aangekochte boxspring bij u afleveren en installeren. Dit geldt ook voor de rest van uw slaapkamer.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Geachte klant,

Vanwege de lockdown zijn wij genoodzaakt om onze showroom te sluiten tot en met 19 januari 2021. In deze periode zijn wij online te bereiken via ons social media kanaal instagram.com/guven_woninginrichting en via Whatsapp chat- en video: 010- 210 15 23. Mailen kan uiteraard ook naar info@guvenmeubel.nl!

De door u bestelde artikelen en leveringen zullen conform planning door gaan. Mocht in deze periode uw bestelde artikelen binnen komen, zullen wij contact opnemen om een leverings- en montage afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,
Team Guven Wonen & Slapen