Wonen

Wonen is inspiratie

In onze showroom van ruim 2000 m2 is er voldoende gelegenheid om inspiratie op te doen. Wij kunnen u de laatste trends in bankstellen, meubels of boxsprings laten zien. Bent u op zoek naar betaalbare meubels en vloeren om comfortabel te wonen? Dan bent u bij Güven op het vertrouwde adres! Ruim 20 jaar ervaring in wonen, slapen & vloeren voor ieder budget. U bent van harte welkom om onder genot van een kop koffie vrijblijvend onze diverse collecties te bezichtigen.

Ons woonassortiment bestaat uit:

  • Bankstellen in diverse kleuren / opstellingen
  • Dressoirs
  • Salontafels
  • Eettafels
  • Stoelen
  • Bijpassende accesoires

Wij delen regelmatig de nieuwste woontrends en onze nieuwste collecties ook via onze social media pagina’s. Volg ons op Instagram, Facebook of Pinterest om op de hoogte te blijven!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Geachte klant,

Vanwege de lockdown zijn wij genoodzaakt om onze showroom te sluiten tot en met 19 januari 2021. In deze periode zijn wij online te bereiken via ons social media kanaal instagram.com/guven_woninginrichting en via Whatsapp chat- en video: 010- 210 15 23. Mailen kan uiteraard ook naar info@guvenmeubel.nl!

De door u bestelde artikelen en leveringen zullen conform planning door gaan. Mocht in deze periode uw bestelde artikelen binnen komen, zullen wij contact opnemen om een leverings- en montage afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,
Team Guven Wonen & Slapen