Vloeren

Perfecte vloeren voor ieder budget

In ruim 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het leggen van vinyl, tapijt en laminaat in kamers en trappen door vakkundig personeel. Voor ieder budget en ruimte hebben wij perfecte vloeren van hoog kwaliteit voor de beste prijs.

In de loop der jaren hebben wij een zeer tevreden particuliere en zakelijke klantenbestand opgebouwd in- en omgeving Rotterdam. Wij hebben verschillende projecten voor bedrijven, makelaars, verenigingen, kerken en moskeeën gerealiseerd. De vakmanschap, technologie en kwaliteit van producten hebben geleid tot perfecte resultaten.

In onze showroom hebben wij een ruime voorraad aan vinyl en tapijt voor zowel woningen als bedrijfsruimtes. Het assortiment ondervloeren, laminaatvloeren en stijlplinten is zeer uitgebreid en wordt tentoongesteld door de vele staaltjes.

Onder het kop ‘Projecten’ kunt het resultaat zien van een aantal projecten die wij reeds hebben afgerond. Hieronder een selectie van onze trouwe partners, waarvan wij de collecties aanbieden.

vloeren vloeren

 

 

 

 

 

vloerenvloeren

 

 

 

 

vloeren vloeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Geachte klant,

Vanwege de lockdown zijn wij genoodzaakt om onze showroom te sluiten tot en met 19 januari 2021. In deze periode zijn wij online te bereiken via ons social media kanaal instagram.com/guven_woninginrichting en via Whatsapp chat- en video: 010- 210 15 23. Mailen kan uiteraard ook naar info@guvenmeubel.nl!

De door u bestelde artikelen en leveringen zullen conform planning door gaan. Mocht in deze periode uw bestelde artikelen binnen komen, zullen wij contact opnemen om een leverings- en montage afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,
Team Guven Wonen & Slapen